Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:51:14

Визначено найчистіше пологове відділення серед районних лікарень області

11.08.2014   13:14Агенцiя

Пологове відділення Менської центральної районної лікарні отримало статус «Чиста лікарня, безпечна для пацієнтів». Воно, за результатами аудиту, має найвищий показник та відповідає вимогам санітарного та епідеміологічного режиму. Зазначений медичний заклад — перший серед районних установ області, що отримав такий сертифікат.

Відповідний документ нещодавно вручила представник Асоціації «Служба організації інфекційного контролю України» Ольга Карпенко.

— Основна місія служби – збереження здоров’я персоналу та пацієнтів медичних закладів, – каже Ольга Карпенко. – Адже ефективна програма інфекційного контролю дозволяє зекономити кошти, необхідні для фінансування інших потреб установи. Разом із почесним статусом, заклад охорони здоров’я отримує престиж і публічне схвалення, високий кредит довіри до лікаря.

Головний лікар МЦРЛ Петро Хомрач зазначив, що цей документ є свідченням дисциплінованості персоналу, а також доказом якісної роботи медичного закладу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини