Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:15:46

Комбат "Чернігова" спростував чутки про розгром батальйону

06.08.2014   13:42Агенцiя

Батальйон «Чернігів» не розгромлений, втрат серед бійців на сьогодні немає. Є поранені, двоє з яких найближчим часом повернуться в зону АТО в рамках ротації.

Про це в середу, 6 серпня, на прес-конференції заявив командир батальйону «Чернігів» Роман Пицьків, передає НБН.

«Я хочу заявити про те, що ми живі, незважаючи на те, що на всіх сайтах написали, що батальйон «Чернігів» розбитий, розстріляний, розфасований по сміттєвих пакетах. Але я тут, і всі мої люди, всі мої бійці повернулися живими. Є поранені і ми допомагаємо їм відновити свої сили. У двох вже закритий «лікарняний», і зараз вони повертаються в ротацію», – сказав пан Пицьків.

Він також зазначив, що сьогодні всі бійці батальйону «Чернігів» оформлені офіційно, і ті солдати батальйону, які знаходяться в зоні АТО, отримують грошові надбавки.

Комбат «Чернігова» уточнив, що в батальйоні 4 поранених, троє з яких отримали осколкові поранення, і один отримав кульові поранення, потрапивши під автоматну чергу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини