Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:01:24

Міліція впіймала велосипедних крадіїв

31.07.2014   07:14Агенцiя

Із настанням теплої пори року до ніжинських правоохоронців від жителів нашого міста почали дуже часто надходити звернення про крадіжки велосипедів. При чому, місця звідки цупили двоколісних були абсолютно різними.

Господарі велосипедів розповідали, що їхню власність викрадали з приватних господарств, під’їздів багатоквартирних будинків, а також із місць громадського користування.

Для того, щоб встановити осіб, які причетні до цих кримінальних правопорушень, працівники сектору карного розшуку Ніжинського МВ провели комплекс заходів. У результаті вияснили, що до крадіжок можуть бути причетні житель села Томашівка Ічнянського району, 1989 року народження та житель Ніжина, 1970 року народження.

У міліції кажуть, що обоє чоловіків один одного не знали й скоювали крадіжки окремо.

Цих чоловіків затримала міліція. У ході перевірок вдалось дізнатись, що молодший чоловік причетний до п’яти крадіжок. Він, переважно, цупив чужу вело техніку з під’їздів багатоповерхівок.

Старший — зізнався в крадіжці двадцяти двох велосипедів. Крав із багатоповерхових будинків, громадських місць та біля центрального ринку.

Частину велосипедів власникам вдалось повернути. Чимало велосипедів були розібраними.


http://www.uezd.com.ua/page/miliciya-vpijmala-velosipednix-kradi%D1%97v.html

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини