Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:48:29

Бійці зведеного загону груп швидкого реагування тренувались в Чернігівському СІЗО

29.07.2014   07:52Агенцiя

В Чернігівському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області оголошено навчально-тренувальний збір особового складу за сигналом тривоги «Буря».

На тактико-спеціальні навчання до Чернігівського СІЗО прибули також представники зведеного загону груп швидкого реагування усіх 6 установ виконання покарань Чернігівської області.

Головна задача бійців ГШР – в будь-який момент і в найкоротший час зібратися та виїхати на надзвичайну пригоду. Попередити можливі протиправні дії, забезпечити охорону життя та здоров`я громадян. Тож, під час навчань, співробітники груп швидкого реагування вдосконалюють свою фізичну підготовку, підвищують майстерність ведення бою та відточують навички володіння спеціальними засобами захисту, відпрацьовують поведінкові моделі при різноманітних операціях.

Начальник управління ДПтС України в Чернігівській області Валерій Пісклов впевнений у необхідності проведення регулярних тренувань зведеного загону швидкого реагування: «Молоді співробітники вчаться у досвідчених пенітенціаріїв, йдуть до їх успіхів. Адже співробітник, що входить до групи швидкого реагування – це сходинка вище у розвитку та у фізичній підготовці. Такий співробітник заслуговує на повагу не лише колег, а й керівництва, оскільки працює, старається, викладається. А таких завжди поважають».

Пенітенціарії Чернігівщини впевнені, що процес навчання в принципі не завершується ніколи. Як кажуть, вдосконалення немає меж. Також як і в будь-якій іншій, в професії пенітенціарія важливе прагнення до розвитку, бажання вбирати нові знання та інформацію. Ти прагнеш бути найкращим – і це похвально. Члени групи швидкого реагування – не просто брутальна фізична сила, а ще й голова на плечах, причому гарно працююча голова!

Потрібно вміння бачити ситуацію та мудро приймати рішення.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини