Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:38:16

Батальйону "Чернігів" МВС надало автотехніку, яка не одразу доїхала до місяця АТО

19.07.2014   08:23Агенцiя

Для потреб батальйону територіальної самооборони "Чернігів" було надано частково непридатну для використання автомобільну техніку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з бійців підрозділу Андрій Кужель.

"Для потреб спецбатальйону "Чернігів" у зоні бойових дій на Сході ще 16 липня мали виїхати дві: "Газель" і щойно переданий спецбатальйону УАЗ Патріот.

І якщо "Газель" таки дісталась місця дислокації чернігівських бійців, то "УАЗ" поламався ще, як тільки виїхав за межі Чернігова. Хоча попередньо деякі представники обласного Управління МВС запевняли, що автомобіль хоч і не новий, але в гарному стані", - повідомив Андрій Кужель, якій зараз у рамках ротації перебуває на відпочинку у Чернігові.

У той же час представники УМВС у Чернігівській області запевнили, що наданий автомобіль був і є цілком придатним для експлуатації.

"У автомобілях такого типу є резервний паливний бак, коли бензин закінчується у одному, то потрібно вручну перемикнути тумблер на інший бак та можно їхати далі. Водій, мабуть, просто не розібрався, тому і виникло це непорозуміння з бійцями "Чернігова". Зараз все в порядку", - запевнив прес-офіцер Чернігівського УМВС Сергій Бриль.

Нагадаємо, раніше МЗС України заявило про безпосередню участь Російської Федерації в ескалації ситуації на сході України.


http://www.5.ua/component/k2/item/389289-batalionu-chernihiv-mvs-nadalo-avtotekhniku-iaka-ne-odrazu-doikhala-do-misiatsia-ato
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.