Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:59:44

Черговий турист повернувся ні з чим

17.07.2014   07:29Агенцiя

Вчора, під час оформлення на в’їзд в Україну у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Нові Яриловичі» рейсового автобусу «Неоплан», сполученням «Санкт-Петербург - Київ», виявлено пасажира 57-річного громадянина Росії, до якого застосували заходи контролю ІІ лінії.

В ході співбесіди пасажир заявив, що слідує до м. Черкаси з метою відпочинку та відвідин могили батька.

Однак при огляді його валізи в ній виявлено цілу пачку різних документів та посвідчень, а саме: трудову книжку, мисливський квиток, посвідчення ветерана, посвідчення ветерана бойових дій, медичну книжку, військовий квиток, диплом Ленінградського державного університету імені А.С. Пушкіна, посвідчення бойового братства РФ, посвідчення працівника вугільної промисловості, блокнот з записами, посвідчення міського професійного центру підготовки приватних охоронців та кортик, що свідчили про можливі наміри власника прийняти у дестабілізаційних заходах в Україні.

Наявність такої кількості документів при собі громадянин пояснив тим, що під час попередньої поїздки на територію України його квартиру, було пограбовано і він намагається таким чином їх зберегти.

Не зважаючи на нібито правдиву легенду, цьому громадянину все ж відмовлено у в’їзді в Україну на підставі статті 8 Закону України «Про прикордонний контроль» з причини того, що він не зміг підтвердити достатнє фінансове забезпечення на період запланованого перебування на території України.


Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В.Дудко

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини