Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:19:11

Співробітники Державної пенітенціарної служби України Чернігівської області підвели підсумки діяльності за 6 місяців

16.07.2014   08:21Агенцiя

15 липня на базі Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України відбулась розширена оперативна нарада за підсумками діяльності органів та установ виконання покарань управління ДПтС України в Чернігівській області протягом 6 місяців 2014 року.

Оперативна нарада проходила під головуванням начальника управління ДПтС України в Чернігівській області полковника внутрішньої служби Валерія Пісклова. Також у нараді взяли участь керівництво управління, начальники структурних підрозділів управління, керівний та особовий склад органів та установ виконання покарань області, начальники міжрайонних, міських, районних відділів кримінально-виконавчої інспекції.

До участі в розширеній нараді були запрошені представник прокуратури Чернігівської області Олександр Назаренко та заступник начальника Головного управління юстиції в Чернігівській області Володимир Бобруйко.

Перед початком наради заступник начальника управління Вячеслав Козка провів стройовий огляд. Під час огляду був перевірений стан форменого одягу і зовнішнього вигляду особового складу. А головне – це визначення стройової виправки пенітенціаріїв та стройових навичок. «Стройовий огляд має величезний виховний потенціал, - зазначив Валерій Пісклов. - У роботі пенітенціарної служби не може бути дрібниць, саме тому так багато уваги приділяється зовнішньому вигляду співробітників. Адже кожен з атестованих співробітників є обличчям Служби і уособлює честь і звитягу».

Розширена нарада розпочалась гімном Державної пенітенціарної служби України та включала в себе ряд найважливіших питань діяльності пенітенціаріїв області. Досить активно обговорювались питання діяльності відділів режиму та охорони, нагляду і безпеки, оперативних відділів, стан комунально-побутового та медичного забезпечення в органах та установах Чернігівської області протягом 2014 року.

Окремими питаннями розглянули стан виконання Закону України «Про амністію у 2014 році» та стан виконання Закону України «Про запобігання та протидії корупції».

Цікавим для гостей і співробітників стали питання соціально-виховної та психологічної роботи, діяльність кримінально-виконавчої інспекції та кадрового забезпечення в установах Чернігівщини.

Пенітенціарії Чернігівщини детально розглянули всі пункти напрацювань і під супровід мультимедійних презентацій розповіли про досягнення співробітників Служби.
Проаналізувавши показники службової діяльності співробітників служби в Чернігівській області, колеги спільно зі своїм командуванням мали змогу чітко окреслити ряд завдань, виконання яких має позитивно сприяти на подальші результати роботи управління та підпорядкованих установ.

Начальник управління Державної пенітенціарної служби Українив Чернігівській області полковник внутрішньої служби Валерій Пісклов в черговий раз нагадав присутнім про неприпустимість порушення дисципліни та законності, профілактиці щодо попередження вчинення надзвичайних подій, неухильному дотриманні прав і свобод людини при виконанні своїх службових обов'язків.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини