Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:28:05

Чоловік із ножем напав на трьох молодиків. Один із них у лікарні в тяжкому стані

09.07.2014   11:43Агенцiя

Вчора рано-вранці, близько сьомої години, екстрена медична допомога доставила до лікарні трьох молодих чоловіків із ножовими пораненнями, розповіла завідуюча відділенням екстренної медичної допомоги Ірина Корчева.

Один із потерпілих чоловіків був у вкрай тяжкому стані. Він отримав три серйозні поранення в облать грудної клітини та втратив дуже багато крові. За словами Ірини Іванівнівни, постраждалому близько тридцяти років.

Інші потерпілі травм зазнали не таких серйозних. Один відбувся порізом щоки, а інший — шиї. Медики сказали, що цим двом хлопцям мали лише зашити рани. Обом постраждалим близько двадцяти п'яти років.

Різанина сталась у одному з кафе поблизу ринку. Медична бригада, коли виїхала на виклик, побачила скривавленого чоловіка зі здоровенним ножем у руках. Він указав лікарям де саме знаходяться потерпілі.

За попередньою інформацією особу нападника міліція встановила. Ним виявився раніше засуджений чоловік.


http://www.uezd.com.ua/page/cholovik-iz-nozhem-napav-na-trox-molodikiv-odin-iz-nix-u-likarni-v-tyazhkomu-stani.html

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини