Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:43:14

До Дня незалежності у Чернігові розгорнуть "прапор єднання"

09.07.2014   08:22

Мистецький фестиваль «Серпневий зорепад» пройде в Чернігові до Дня Незалежності України. У рамках фестивалю відбудуться загальноміська виставка квітів та плодів «Щастя краси», фестиваль «Поліське коло», виставки народних майстрів, фестиваль "Сорокаух", спортивні змагання, святкові концерти та ін.

Урочисту церемонію відзначення Дня Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України буде проведено в Чернігові на Красній площі 23 серпня. Державні прапори встановлять на будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках. Також відбудеться урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України, яка щорічно проходить у цей день на Красній площі.

Про ці та інші заходи йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України під керівництвом заступника міського голови Анни Романової 8 липня.

З попереднім планом заходів святкового фестивалю ознайомив присутніх заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач. Одним із цьогорічних нововведень управлінням культури планується проходження урочистою ходою з Прапором єднання від Красної площі до схилу біля Єкатерининської церкви. Зі своїми пропозиціями щодо проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів виступили також представники структурних підрозділів міської ради.

Анна Романова звернулась до керівників структурних підрозділів із максимальною відповідальністю поставитися до організації визначних державних свят, які у нелегкі для країни часи набувають особливого значення.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.