Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:53:15

Чернігівська пара після вінчання подаровані гроші віддала дітям

28.06.2014   14:44Агенцiя

Несподіваний, але від того не менш цінний подарунок зробила дітлахам із малозабезпечених сімей пара чернігівських молодят.

На всі гроші, подаровані на весілля, вони накупили гігієнічних засобів, шкарпеток, білизни і привезли їх до Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. При цьому молодята були абсолютно не налаштовані на якийсь піар, вдалося лише дізнатися їхні імена — Карина і Андреа.

Втім, слово директору центру Тетяні Кузнецовій-Молодчій.
— Нещодавно завітали до центру дівчина з хлопцем і спитали, чого не вистачає дітям. Я розгублено відповіла, що діти радіють будь-яким подарункам. А от батькам часто не вистачає коштів на придбання звичайних підгузків для своїх чад. Через годину біля нашого центру знову була ця пара. Цього разу з великими пакетами. Вони привезли десятки пачок мила, зубних паст, щіток, підгузків, шампунів та інших засобів гігієни. Крім того, чотири комплекти постільної білизни, шкарпетки, футболки та плавки. «Ми це даруємо дітям вашого центру. А нам час їхати», — ось так небагатослівно сказали про своє добре діло молоді люди.

— У мене не було слів, такого подарунку я не очікувала. Вже вибігаючи на вулицю, я змогла взяти номер їхнього телефону й подякувати за чудовий вчинок. Таких добрих і сором’язливих молодих людей я ще не зустрічала, — додала директор Тетяна Степанівна.

Центр є спеціальним закладом, що проводить соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які потрапили у складні життєві обставини й потребують допомоги. Станом на 30 травня в центрі на обліку перебувають 474 родини, в яких виховуються 690 дітей.
«Відомостям» вдалося поспілкуватися з молодятами.

Виявилося, що закоханні 14 червня повінчалися в Чернігові й на сімейній нараді вирішили, що гроші, подаровані їм родичами та друзями, вони витратять на доброчинність. Карина — чернігівка, а її обранець Андреа родом із Італії. Саме весілля вони домовилися відзначати на батьківщині чоловіка. Але перед поїздкою на Апенніни захотіли зробити знедоленим дітям подарунки.

«Про акцію знають лише наші батьки. Вони були не проти й підтримали нас. У нас було просто велике бажання допомогти. Своїм прикладом ми показали, що робити добрі справи може кожен із нас», — кажуть молодята.


http://vid.cn.ua/content/view/10695/65/
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.