Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:31:31

Працівники ДАІ разом з громадськими автивістами затримали водія, який зник з місця ДТП

28.06.2014   10:01Агенцiя

Днями, вночі на автодорозі «Київ – Чернігів - Нові Яриловичі» біля Ріпок на узбіччі дороги в напрямку Чернігова виявили непритомного чоловіка з чисельними тілесними ушкодженнями. Згодом з’ясувалось, що ці травми могли бути отримані під час дорожньо-транспортної пригоди.

Одразу після надходження до міліції інформації про ДТП одразу ж були орієнтовані всі наряди, що працюють в області.

Ідентифікувати марку автомобіля та її колір допомогли залишки розбитого дзеркала заднього виду, що знайшли на місці пригоди. Висновки експертів та працівників ДАІ однозначні – шукати потрібно чорний «CHEVROLET LACETTI», яких тільки в Чернігівській області зареєстровано більше трьохсот.

За роботу взялися досвідченні працівники відділу з розшуку викраденого автотранспорту управління Державтоінспекції області, вони розпочали обхід автомайстерень в обласному центрі. До пошукових заходів залучили й громадських активістів, які не стоять осторонь боротьби з дорожньо-транспортним травматизмом. Уже через декілька діб спільна праця дала позитивний результат.

Саме від громадських активістів надійшла інформація, що в одному з гаражних автокооперативів обласного центру мінялося лобове скло на автомобілі такої ж марки, яке перебуває в розшуку.

Правоохоронці вийшли на власника автівки, той не став заперечувати своєї причетності до автопригоди, показав автомобіль та дав правдиві свідчення.
Постраждалий пішохід, 26-річний мешканець Чернігова, знаходиться на лікуванні в Ріпкинській районній лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою та переламом гомілки.

Автомобіль поміщений на штрафмайданчик, дана подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.