Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:43:51

Правоохоронці затримали зловмисника, який забив до смерті літнього чоловіка

25.06.2014   07:23

Оперативники карного розшуку встановили та затримали 18-річного юнака, який в Борзні Чернігівської області побив до смерті та пограбував 83-річного чоловіка, викравши у нього ікону.

До чергової частини Борзнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що вона виявила тіло сусіда, мешканця Борзни, з тілесними ушкодженнями.

На місце пригоди одразу була направлена слідчо-оперативна група міліції. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили тіло 83-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Міліціонери одразу взялися до роботи, адже не можна було втрачати жодної хвилини. Після опитування родичів було встановлено, що з оселі загиблого зникла ікона.

Упродовж двох діб, доки тривало розслідування, в поле зору оперативників потрапив 18-річний мешканець Борзни, який в ході спілкування з міліціонерами зізнався у скоєному. Молодик вказав, де він сховав ікону, котру правоохоронці й вилучили у вказаному місці.

На відтворенні обставин скоєння злочину парубок пояснив, що прийшов до старого, щоб взяти у нього грошей. Коли ж той йому відмовив, почав лупцювати старого. Бив, доки той не замовк. Потім забрав ікону зі стіни та пішов геть, залишивши побитого дідуся помирати.

Наразі за даним фактом міліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років. Слідство триває.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.