Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:03:47

Від сплати за ліцензії на торгівлю алкоголем та тютюновими виробами до бюджету надійшли близько 5 мільйонів гривень

18.06.2014   16:06

Протягом травня відділ контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Чернігівській області видав 164 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 152 ліцензії - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

За відповідний період минулого року було видано 165 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 143 ліцензії - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Як повідомив начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Ігор Пирог, у травні 2014 року анульовано 18 ліцензій на торгівлю алкоголем та 11 ліцензій - на торгівлю тютюновими виробами, призупинено за несвоєчасну сплату відповідно 29 та 10 ліцензій.

За травень минулого року було анульовано 33 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 37 ліцензій - на торгівлю тютюновими виробами, призупинено за несвоєчасну сплату відповідно 3 та 4 ліцензії.

З початку 2014 року від сплати за такі ліцензії до бюджету надійшли 4 млн. 936 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.