Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:56:42

"Розумники" виграли тендер. Чи чесна конкуренція?

17.06.2014   09:47Агенцiя

Центр матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів Чернігівської обласної ради за результатами тендеру 10 червня 2014 року уклав договір з київським ТОВ «Видавництво «Розумники» на суму 284 760 грн. Предметом торгів були електронні підручники - 113 комплектів по 56 найменувань. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».

Як свідчить протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів, єдиним конкурентом ТОВ «Видавництво «Розумники» у торгах був фізична особа-підприємець Рогоза Валентин Володимирович, який запропонував свої послуги за вищу ціну - 297 416 грн.

Варто зауважити, що дехто Валентин Рогоза є заступником директора видавництва «Розумники».

Інформації про це на офіційному сайті «Розумників» знайти не вдалося, але на веб-сайті «Освіта Рівненщини» від 23.05.2014 року у статті «ХІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців» вказано, що серед доповідей була в тому числі і доповідь Валентина Рогози – заступника директора видавництва «Розумники».

До того ж на сайті «Урядового порталу» в статті «Відбулося урочисте нагородження переможців Десятого Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор» за 3 квітня 2014 року також згадується про Валентина Рогозу, як заступника директора «Розумників».
Раніше Рогоза Валентин Володимирович обіймав посаду керівника науково-методичного відділу видавництва «Розумники», про що можна було б прочитати у статті за 17 січня 2014 року на сайті видавництва, якби ця сторінка не була видалена. Хоча інформація збереглася в кеші.

Минулого року те ж видавництво вже вигравало тендер на поставку електронних підручників для освітніх закладів області (за інформацією http://z.texty.org.ua/seller/73108):

Оскільки ми не можемо стверджувати, що заступник директора «Розумників» і учасник відкритих торгів ФОП Рогоза Валентин Володимирович є однією і тією ж особою та що це могло призвести до недобросовісної конкуренції, Чернігівська обласна громадська організація «Центр політичних студій та аналітики» звернулася до Прокуратури області з проханням перевірити наявну інформацію та, за необхідності, вжити відповідні дії.
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.