Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:50:46

Кияновський і Сенчик продали Ічнянській РДА палива на півмільйона

12.06.2014   13:25Агенцiя

Відділ освіти Ічнянської райдержадміністрації Чернігівської області за результатами проведення відкритих торгів 6 червня 2014 року уклав договір з ічнянським ТОВ АЗС «Крос» на постачання палива на загальну суму 494 300 грн.

Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».

Замовлено бензин марки А-95 – 6500 л (за ціною 14,7 грн/л), А-92 – 17500 л (за ціною 14,5 грн/л), дизельне паливо - 10000 л (за ціною 14,5 грн/л).

За інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців одним із засновників ТОВ АЗС «Крос» є Кияновський Віктор Павлович. Кияновський є депутатом Чернігівської обласної ради від СПУ, головою правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла».


 
*інформація з веб-сайту Чернігівської обласної ради «Список депутатів Чернігівської обласної ради станом на 24 лютого 2014 року»

Також одним із засновників АЗС «Крос» є Сенчик Олександр Васильович. На Ічнянщині відомий в тому числі й тим, що свого часу був головою правління ВАТ «Парафіївський цукровий завод». Був обраний депутатом Ічнянської райради від Народної партії.

Крім «Кросу» в торгах приймав участь ще один учасник - ТОВ ВТФ «Авіас». Як свідчить протокол розкриття пропозицій конкурсних торгів, по першому лоту цінова пропозиція «Авіасу» не відрізнялася від цінової пропозиції АЗС «Крос» (95 550 грн. за 6 500 літрів бензину марки А-95). Згідно з умовами документації конкурсних торгів у випадку однакового значення ціни, учасник-переможець визначається шляхом голосування членів комітету з конкурсних торгів простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менш двох третин членів комітету. Якщо результати голосування розділилися порівну, вирішальний голос має голова комітету з конкурсних торгів.
   
Матеріал підготовлений у рамках проекту "Об'єднуємося заради реформ (UNITER)", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.