Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:09:36

На Чернігівщині військові ремонтні підрозділи відновили понад 700 одиниць озброєння та військової техніки

12.06.2014   10:16

У визначених районах дислокації військових частин Збройних Сил України ремонтні підрозділи успішно виконують завдання щодо ремонту та відновлення військової техніки та озброєння.

В одній з військових частин Сухопутних військ, весь комплекс ремонтних заходів відбувається в умовах, наближених до бойових. Для виконання завдань ремонтні підрозділи забезпечені усім необхідним устаткуванням, спеціальною технікою, запчастинами та обладнанням. Діагностика та ремонт однієї одиниці тривають від одного до трьох днів.

Для більш складних робіт по відновленню броньованої та спеціальної техніки, залучені фахівці державного підприємства "Львівський бронетанковий завод".

- З моменту проведення мобілізаційних заходів силами штатних ремонтних підрозділів та представниками заводів відновлено понад 700 одиниць військової техніки для бойових військових підрозділів, які виконують завдання з посилення оборони державного кордону, - повідомив заступник командира військової частини з озброєння.

До ремонтних робіт долучилися і відмобілізовані військовослужбовці, вони зуміли суттєво допомогти фахівцям частини відновити військову техніку.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини