Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:17:25

Чотирилапі помічники міліції приймали гостей

10.06.2014   07:19

В рамках операції «Літо-2014» школярі відвідали кінологічний центр при УМВС в Чернігівській області. Почалися такі довгоочікувані для всіх учнів літні канікули, і на цей період освітні заклади тимчасово дистанціюються від відповідальності за всіх своїх учнів. Для дітей це велике свято, а для їх батьків - проблема куди подіти і чим зайняти своїх чад, аби вони не втрапили куди не слід та не займалися різними дурницями.

Для кримінальної міліції у справах дітей канікул і вихідних не існує, тому саме в цей період посилюється навантаження на правоохоронців та зростає відповідальність за долю підлітків. Саме під час літніх канікул розпочинається профілактична операція «Літо».

З перших днів червня працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області та лінійного відділу міліції на станції Чернігів активно включилися в профілактичну роботу - провели для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації «Надія» та неповнолітніх, які перебувають на обліку, екскурсію до кінологічного центру при УМВС області.

Психологи стверджують, що спілкування з домашніми тваринами позитивно впливає на психіку дитини та формує правильні риси характеру. Пес - мабуть найвідданіша тварина, яку приручила людина. Ці чотирилапі друзі поряд з людиною вже тисячі років і завжди вірою і правдою служать їй в усі часи.

От і цього разу відвідувачі кінологічного центру були в захваті від його вихованців, від грамотності і слухняності службових собак та від їх терплячості і доброти, коли з десяток дитячих рук одночасно заходилися щосили гладити улюблену тварину.

Інспектор-кінолог кінологічного центру при УМВС в Чернігівській області Дмитро Страдомський після короткої оглядової екскурсії уздовж вольєрів з чотирилапими вихованцями запросив дітлахів на тренувальний стадіон для демонстрування навичок і вмінь, якими володіє йог пес «Бакс» (йому лише півтора року).

Захопленню юних глядачів не було меж. Діти з цікавістю спостерігали як пес слухняно збігав по драбині на 6-метрову вежу, як перестрибував у кілька разів вищий за неї паркан та повзком пролазив під сіткою.

А бажаючих взяти участь у процесі пошуку собакою захованої речі було настільки багато, що довелося вихователям самим відбирати кандидатів. На завершення захоплюючої екскурсії дітлахи гуртом сфотографувалися з чотирилапим охоронцем правопорядку.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.