Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:41:50

Жителі східного регіону можуть скористатися на вокзалах кімнатами матері та дитини безкоштовно

03.06.2014   10:35Агенцiя

З метою забезпечення належного прийому громадян із дітьми, які змушені були виїхати з Донецької та Луганської областей у інші регіони країни, Укрзалізниця пропонує спеціально обладнані кімнати, де можна знайти все необхідне, щоб переодягнути, умити дитину, підігріти для неї їжу і дати напитися, а також відпочити перед подальшою подорожжю.

Зокрема, матері з дітьми, які прибули зі східного регіону (з підтвердженням реєстрації Донецької та Луганської областей), можуть безкоштовно скористатися кімнатами матері та дитини на залізничних вокзалах станцій: Київ-Пасажирський, Суми, Харків-Пасажирський та Луцьк.

Уся інформація стосовно функціонування даних кімнат надається безпосередньо на вокзалах.

За відсутності відповідних кімнат на тих чи інших вокзалах – до послуг матерів зі дітьми, які прибули зі східного регіону, безкоштовне розміщення у кімнатах відпочинку. Зокрема, на вокзалах:


Львівська залізниця

Львів, Тернопіль, Чоп, Чернівці, Рівне, Івано-Франківськ, Ужгород, Ковель, Здолбунів, Стрий, Коломия, Луцьк, Трускавець, Сокаль, Моршин, Мостиська-2, Сколе, Вадул-Сирет, Яремче, Ворохта.


Одеська залізниця

Одеса-Головна, Херсон, ім.Т.Шевченка, Черкаси, Христинівка, Помічна, Котовськ, Вапнярка.


Південна залізниця

Харків-Пасажирський, Суми, Полтава-Південна, Лозова, Кременчук, Куп’янськ-Вузловий, Смородине, Полтава-Київська, Миргород, Ромодан, Прилуки, Гребінка, Лубни, Красноград.


Південно-Західна залізниця

Київ-Пасажирський, Вінниця, Хмельницький, Чернігів, Ніжин, Шепетівка, Біла Церква, Миронівка, Кам’янець Подільський, Житомир, Коростень, Конотоп, Бахмач.


Придніпровська залізниця

Дніпропетровськ, Запоріжжя-1, Сімферополь, Севастополь, Джанкой, Євпаторія, Феодосія, Бердянськ, Пологи.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини