Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:39:30

День відкритих дверей в Чернігівському слідчому ізоляторі

17.05.2014   12:24Агенцiя

В Чернігівському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області провели день відкритих дверей для ознайомлення громадськості з роботою установи та забезпечення можливості спілкування засуджених господарської обслуги з рідними та близькими.

Напередодні було оголошено родичам засуджених про можливість відвідати установу. Рідні з нетерпінням очікували перед входом до установи. Матері були раді зустрічі із синами, засуджені батьки − із  дітьми та дружинами.

Метою даного заходу стала можливість надання близьким особисто  оглянути умови, в яких перебувають їх рідні, впевнитись що співробітники ізолятора заохочують культуру побуту, праці, відпочинку засуджених.

Начальник Черінгівського слідчого ізолятора Ігор Дрозд разом із заступником із соціально-виховної та психологічної роботи Юрієм Білоколошою коротко поінформували гостей про умови, створені для відбування покарання, проведені роботи по їх покращенню, розповіли про харчування та дозвілля засуджених.

Гості оглянули кімнати тривалих побачень, оскільки не всі з присутніх раніше їх відвідували. Проте основною метою для всіх було оглянути безпосередньо житлові секції, їх комунально-побутове оснащення, дотримання санітарних та гігієнічних норм, освітлення, місця гігієни, прийому їжі та відпочинку, дозвілля, де проводять вільний час їх близькі.

Відвідувачі лишились задоволені побаченим, адже в ізоляторі є всі необхідні умови для комфортного перебування без шкоди здоров'ю, кажуть засуджені. Зважаючи на призначення установи, обстановка доволі затишна і допомагає стати на правильний шлях.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини