Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:43:19

Продовжується набір до лав спецпідрозділу "Чернігів"

14.05.2014   16:10Агенцiя

Як вже повідомлялося, 8 травня 47 бійців спецпідрозділу «Чернігів» присягнули Україні й приступили до несення служби. Наразі комплектування батальйону триває.

Спецпідрозділ покликаний забезпечувати належне дотримання прав і свобод громадян, захищати їх від злочинних посягань та здійснювати охорону громадського порядку, як в Чернігові, так і області.

Громадяни активно відгукнулися на пропозицію поповнити ряди правоохоронців і щодня комісія розглядає десятки заяв. Але зважаючи на досить серйозні вимоги до кандидатів на службу в плані фізичного здоров'я, рівня освіти та морально-ділових якостей, не всі претенденти проходять відбір.

Керівництво УМВС підходить до комплектування батальйону «Чернігів» ретельно і виважено, без зайвого поспіху, тому може скластися враження, що процес іде дещо повільно. Це не так. В такій серйозній справі не можна поспішати, адже в батальйоні мають служити кращі з кращих.

Бійці підрозділу обмундировуються в чорну форму, на рукаві якої обов’язково присутній офіційний шеврон батальйону «Чернігів».

Нагадуємо, що кандидати на службу набираються не тільки з чернігівців, а й жителів міст і сіл Чернігівщини, а також усієї держави. Кандидати мають відповідати наступним вимогам:
- мати громадянство України;
- вік від 19 до 35 років;
- повна загальна середня освіта;
- не притягувалися до кримінальної відповідальності.

Перевага надається тим, хто пройшов дійсну строкову службу у Збройних Силах України, мають спортивні розряди та добру фізичну підготовку, колишнім військовослужбовцям та колишнім працівникам органів внутрішніх справ (крім звільнених за негативними мотивами).

Для оформлення документів кандидати повинні звернутися до групи кадрового забезпечення батальйону патрульної служби Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області, за адресою: м.Чернігів, вул. Старобілоуська, 4А.
Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (04622)4-05-85, (0462)619-261, (063)708-64-17, (093)616-64-93.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини