Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:14:24

ТРК "Новий Чернігів" серед переможців конкурсу на проведення телевізійних мостів "Новий Президент – очікування регіонів"

26.04.2014   11:32Агенцiя

Незалежна асоціація телерадіомовників провела конкурс відкритих пропозицій на підготовку та проведення регіональними телекомпаніями телевізійних мостів «Новий Президент – очікування регіонів».

сього до участі у конкурсі надійшло 13 заявок. Дирекція асоціації щиро дякує всім компаніям, які проявили зацікавленість у проекті та витратили свій час на підготовку документів.

Бюджет проекту дозволяє підтримати лише шість телемостів. Оцінивши отримані заявки за 9-ма критеріями, серед яких: цікавість та актуальність теми телемосту, відповідність списку гостей телемосту заявленій темі та вимогам проекту, ефективність запропонованої промо кампанії тощо, було обрано п’ять пар та одна трійка телерадіокомпаній. Переможці отримають фінансування для проведення у прямому ефірі дискусій між експертами та громадськими активістами своїх регіонів щодо найбільш актуальних спільних для цих областей проблем, а також вимог до Президента, якого буде обрано на позачергових виборах 2014 року, і до політики, яку він буде реалізовувати.

Перелік проектів, що перемогли:

ВТВ плюс, м. Херсон та МТРК «Чернівці», м. Чернівці
27 телеканал, м. Дніпропетровськ та МТРК «Чернівці», м. Чернівці
ТРК TV-4, м. Тернопіль та ТРК «1 Первый городской», м. Одеса
ТРК «Вежа», м. Івано-Франківськ та ТРК «Новий Чернігів», м. Чернігів
ТРК «Рівне 1», м. Рівне та ТРК «Алекс», м. Запоріжжя
ТРК «Рівне 1», м. Рівне, ТРК «ВІККА», м. Черкаси та ТРК Simon, Харків

З 28 по 30 квітня представники НАМ зв’яжуться з переможцями для підписання договорів та узгодження інших формальностей. Під час обговорення остаточних умов співпраці деяким компаніям буде рекомендовано внести деякі корективи до тем або списку учасників.

Нагадуємо, що фінансування надаватиметься у формі 2-х платежів. 50% суми буде перераховано впродовж 3-х робочих днів з моменту підписання контрактів з усіма компаніями-учасницями відповідного проекту. Друга половина коштів буде перерахована продовж 5-ти робочих днів після отримання запису телемосту та ефірних довідок від всіх телекомпаній, які брали участь у його проведенні.

Метою проекту є забезпечення поінформованості українців під час виборів Президента 2014 року шляхом підтримки крос-регіонального публічного діалогу щодо вимог до наступного лідера держави.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини