Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:46:17

У польових умовах триває бойова підготовка артилерійських підрозділів

07.04.2014   13:25

На Чернігівщині військовослужбовці артилерійських підрозділів Збройних Сил України у польових умовах удосконалюють практичні навички володіння технікою та озброєнням.

Здійснивши марш у визначені райони, артилеристи обслуговують бойову техніку, проводять заняття з предметів бойової підготовки, несеть службу в добовому наряді та варті.

Водночас триває робота щодо облаштування польових таборів. Зокрема, приведено до робочого стану польові кухні, які забезпечують триразове харчування особового складу. Також після передислокації, артилеристи мали змогу помитися у лазні. У таборах діють медичні пункти, намети для відпочинку чергових змін та проведення дозвілля військовослужбовців.

Продовжують надавати посильну допомогу воїнам-артилеристам місцеве населення та жителі інших регіонів України. Це, в основному,  продукти харчування, медикаменти, придмети особистої гігієни, теплі речі, подушки, матраци, постільна білизна, тощо.

Також ведеться робота й з організації відпочинку військовослужбовців у вільний від навчання час. Вони мають можливіть дивитися програми телебачення, грати у настільні ігри або просто відпочивати. Командування частин проводить роботу й з організації концертних програм. Зокрема, підняли настрій військовим своєю концертною програмою активісти Автомайдану.

Григорій МАЗУР

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини