Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:09:46

Підведено підсумки та нагороджено учасників Всеукраїнського дитячого конкурсу "Безпека в житті – життя у безпеці"

31.03.2014   08:01

28-го березня о 12:00 в актовому залі Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулось урочисте нагородження переможців заключного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці».

Даний конкурс проводиться в Україні вже чотири роки поспіль з метою виховання у дітей культури безпечної життєдіяльності, формування свідомого й відповідального ставлення до безпеки людини, привернення уваги громадськості до проблеми безпеки та забезпечення безпечної життєдіяльності дітей в умовах сьогодення, розвитку творчого потенціалу та виявлення й підтримки талановитих і обдарованих дітей.

Організаторами конкурсу є Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

У конкурсі взяли участь понад 10 тисяч дітей віком від 6 до 18 років. На фінал надійшло понад 500 робіт із 17-ти регіонів України, а переможцями та призерами конкурсу стали 104 дитини, 14 дітей нагороджено путівками до Міжнародного-дитячого центру «Артек».

З Чернігівщини на заключний етап конкуру було надіслано у Київ 35 робіт. Там 20 дитячі робіт були високо оцінені членами журі. Призові місця зайняли 5 робіт юних конкурсантів з Чернігівського краю: Артема Постол, Діани Кулаковї, Марини Сербін, Іллі Науменко, Анастасії Бондаренко. Вони були визнані найкращими. Всім переможцям були вручені грамоти та цінні подарунки.

До учасників конкурсу з привітальним словом звернулися заступник начальника Управління ДСНС Олександр Борискін та представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Чернігівській області. У своїх виступах вони подякували учасникам конкурсу за роботу, побажали нових досягнень та успіхів.

Також висловили сподівання, що сьогоднішнє урочисте нагородження призерів 2013 року стане хорошим стимулом для майбутніх перемог наших юних земляків і цього року на Чернігівщині ще більша кількість дітей прийме активну участь у творчому конкурсі «Безпека в житті – життя у безпеці».
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини