Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:14:11

Військові вдосконалюють вміння та навички, населення допомагає в усьому

28.03.2014   11:35

Військові частини та підрозділи Сухопутних військ Збройних Сил України продовжують вдосконалювати бойові навички у визначених районах

Постійно тривають тренування особового складу військових частин, метою яких є удосконалення практичних знань і вмінь у застосуванні озброєння та військової техніки у місцях виконання завдань.
За словами командирів підрозділів, військовослужбовці до автоматизму відточили теоретичні і практичні навички бойового застосування зброї та військової техніки.

Водночас, завершилося обладнання польових таборів, налагоджене всебічне забезпечення життєдіяльності військ у польових умовах.

Військовики зазначають, що відчутну допомогу їм надають мешканці місцевих населених пунктів.
Зокрема, власниця приватної садиби дозволила переобладнати власний дім під приміщення для відпочинку солдатів. Завдяки порозумінню населення та місцевих підприємців, військові мають змогу помитися у лазні та скуштувати домашніх страв.

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини