Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:44:58

У Бахмачі свободівцю перешкоджали виконувати депутатські обов'язки

28.03.2014   08:59Агенцiя

26 березня на Чернігівщині активісти Бахмацької районної організації ВО "Свобода" на чолі з головою організації Михайлом Виноградовим завітали на збори трудового колективу працівників Бахмацького управління з газопостачання та газифікації ПАТ "Чернігівгаз". Працівники управління запросили свободівців, аби ті допомогли вирішити конфліктну ситуацію, що склалася в управлінні.

У цей день до Бахмача завітали голова ПАТ Алла Ярова (Тонковська) разом із начальником управління з персоналу та соціяльних питань Олександром Шеремком. Ще до початку зборів пані Алла категорично заборонила свободівцям бути присутнім на цих зборах, мотивуючи це "виробничою необхідністю та конфіденційністю".

Свободівець Михайло Виноградов є депутатом Бахмацької міської ради 6-го скликання та помічником депутата Верховної Ради України Руслана Марцінківа, тож попередив Аллу Ярову про перешкоду у виконанні його депутатських обов'язків. Націоналіст викликав працівників міліції, які склали протокол щодо безпідставного обмеження прав свободівця.
"Насамкінець Алла Ярова заявила, що моя присутність на цих зборах погіршить безпеку газових мереж у Бахмацькому районі та, що в управлінні плануються не збори колективу, а короткочасна, "до п'ятнадцяти хвилин", розширена виробнича нарада.

Після початку цієї "наради" я звернувся до пересічних членів колективу з проханням дозволити взяти участь у цьому заході, на що отримав майже одностайну згоду колективу. Пані Ярова, своєю чергою, почала натякати підлеглим про порядок виплати заробітної плати. Я хочу наголосити, що все її підприємство, районні управління та навіть вона сама утримуються за рахунок коштів звичайних українських громадян, які сплачують послуги з постачання газу. Окрім цього, ПАТ "Чернігівгаз" є монополістом з надання таких послуг, тому громадський контроль за цим підприємством мусить бути посилено. Я наголошую на особистій відповідальності щодо конфліктної ситуації, яка склалася у Бахмацькому управлінні та щодо неприпустимости будь-яких спроб тиску, як на окремих працівників управління, так і на колектив в цілому", – зазначив Михайло Виноградов.

Щоб не загострювати конфлікт, свободівці вирішили покинути приміщення актового залу, пообіцявши колективу дочекатися закінчення заявленої короткочасної виробничої наради. Однак "п'ятнадцятихвилинна нарада" тривала понад годину. В ході обговорення, бурхливий перебіг якого було чутно навіть при зачинених дверях, робітники Бахмацького управління висловлювали свої претензії щодо агресивно-зневажливого стилю керування новим очільником управління, що призвело до звільнення деяких фахівців. Також працівники порушили питання щодо небезпечного функціонування газового господарства району.

Михайло Виноградов планує з'ясувати усі порушення і нарікання працівників ПАТ "Чернігівгаз" на керівництво підприємства. За наданими скаргами свободівець має намір спрямувати заяву до прокурора Бахмацького району. Також відповідний запит буде спрямований до Генеральної прокуратури України народним депутатом України свободівцем Русланом Марцінківим, аби працівники ГПУ перевірили діяльність ПАТ "Чернігівгаз" .


Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини