Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:39:18

Нагородження переможців конкурсу якості продукції, що виробляються підприємствами установ виконання покарань

19.03.2014   09:06Агенцiя

В управлінні Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відбулась відомча нарада з обговорення проблемних питань, що стосувались фінансово-господарської та виробничої діяльності установ виконання покарань та слідчого ізолятора Чернігівської області.

Проводив робочу нараду начальник управління ДПтС України в Чернігівській області полковник внутрішньої служби Валерій Пісклов.

Знаменною подією робочої зустрічі пенітенціарїв Чернігівщини стала урочиста церемонія нагородження кращих підприємств установ виконання покарань України – переможців Конкурсу якості продукції, що виробляються підприємствами установ виконання покарань «10 найкращих товарів 2013 року».

Директор Державного підприємства Чернігівської виправної колонії № 44 Василь Кириленко отримав диплом за перемогу у номінації «Краще підприємство – виконавець державних замовлень».

Олександр Крищенко, директор Державного підприємства Менської виправної колонії № 91, отримав диплом за перемогу підприємства у номінації «Товари для населення».
Вручаючи дипломи переможцям, начальник управління Валерій Пісклов відмітив, що ці підприємства досягли великих професійних успіхів у виробництві високоякісної, конкурентоспроможної продукції не лише для внутрішнього ринку, а й зарубіжжя.

Директор швейного підприємства Чернігівськї виправної колонії № 44 Василь Кириленко у своєм виступі зазначив: «Саме ефективність менеджменту та якість продукції є на сьогодні головними критеріями оцінки розвитку та потенціалу підприємств».

Була висловлена впевненість, що участь у подібних конкурсах є стимулом для зростання конкурентоспроможності продукції та популяризації товарів, які виготовляють підприємства Державної пенітенціарної служби України.

Товари, що виготовляються підприємствами установ виконання покарань Чернігівської області, не поступаються якістю, запевняють учасники конкурсу. Розвивати виробничу діяльність обіцяють і надалі.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини