Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:16:22

Ситуація на державному кордоні стабільна і контрольована

11.03.2014   08:07

Про це голові обласної державної адміністрації Володимиру Івашку доповів начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця під час відвідування очільником області міжнародного автомобільного пункту пропуску «Сеньківка».

За словами Олександра Птиці, наразі охорона державного кордону здійснюється у посиленому режимі з метою недопущення в’їзду в Україну екстремістськи налаштованих громадян або незаконного провозу зброї, вибухівки, боєприпасів та інших засобів терору.

На даний час в пунктах пропуску спостерігається певне зменшення пасажиро-транспортного потоку на в’їзд і виїзд з України, разом з тим на державному кордоні всі пункти пропуску функціонують у штатному режимі.

Як запевнив начальник Чернігівського прикордонного загону, в разі необхідності Державна прикордонна служба України буде виконувати свої завдання за призначенням, тобто не тільки охороняти, а й обороняти державний кордон.

Олександр Птиця також спростував інформацію щодо появи військової техніки поблизу українсько-російського кордону.

«Можу авторитетно заявити, що на державному кордоні ні з боку Російської Федерації, ні з боку Республіки Білорусь жодної одиниці військової техніки зафіксовано не було», - зазначив начальник Чернігівського прикордонного загону.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.