Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:52:47

Пройшли урочисті збори та святковий концерт, присвячені Міжнародному дню жінок і миру

07.03.2014   07:48

6 березня в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театі ім. Т. Г. Шевченка відбувся урочистий вечір «Йде весна запашна, квітами – перлами закосичена», присвячений святу 8 Березня.

Вітаючи жінок зі святом, голова облдержадміністрації Володимир Івашко назвав символічним святкування Міжнародного жіночого дня саме на початку весни, адже образ жінки втілює сутність життєвих сил, що дають початок народженню і розквіту кожної людини.
Володимир Івашко звернувся до усіх жінок Чернігово-Сіверського краю зі словами вдячності за любов і вірність, душевне тепло і відчуття краси, якими вони збагачують світ.
«Щиро бажаю, щоб не тільки у святкові дні ми, чоловіки, оточували вас увагою і турботою, доводили вам свою відданість. Адже головною ознакою чоловічої мужності і сили є готовність конкретними ділами підтвердити кожне своє слово». – зазначив очільник області та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Вітаючи учасниць зустрічі зі святом 8 Березня, голова обласної ради Микола Звєрєв зауважив, що недарма це перше весняне свято присвячене жінкам. Бо немає нічого більш прекрасного, ніж жінка.
– Але, які б гарні слова не звучали в ці дні на вашу адресу, їх все одно не вистачить, щоб висловити усю повагу і любов до вас. Нехай же щирі слова та вітання звучать на вашу адресу щодня, а не тільки 8 Березня, – сказав Микола Звєрєв.
Від імені депутатів обласної ради він побажав жінкам Чернігівщини добра, здоров’я, щастя, а також гарного весняного настрою.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм голова обласної ради вручив Почесні грамоти обласної ради та відзнаки завідуючій кафедри соціальної педагогіки Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка Людмилі Завацькій, завідуючій терапевтичним відділенням Ніжинської центральної районної лікарні Зінаїді Литвиненко, завідуючій військово-історичним відділом Чернігівського історичного музею ім. Тарновського Людмилі Майбороді, заступнику голови правління з фінансових питань кредитної спілки «Чернігівська» Олені Пилипенко, заступнику головного лікаря Чернігівської міської лікарні № 4 Чернігівської міської ради Людмилі Прог, заступнику голови Чернігівської обласної організації Спілки жінок України Катерині Свистун та приватному підприємцю Надії Шатирко.

Завершився урочистий вечір святковим концертом.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.