Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:10:52

Чернігівська "Народна самооборона" зустрілася із бійцями внутрішніх військ

05.03.2014   16:27Агенцiя

5 березня, зустрілися нещодавні супротивники представники «Самооборони Майдану» та бійці внутрішніх військ МВС України, які дислокуються в Чернігові.

Нині вони спільно, вже протягом тижня, спільно допомагають чернігівським правоохоронцям несучи патрульну службу.

- «Ми повинні перегорнути сторінку нашої нещодавньої історії, коли ми стояли один проти одного на вулиці Інститутській у столиці. Нині наш спільний ворог стоїть у воріт держави це спільна загроза, - зазначив у виступі перед бійцями керівник сотні «Народної Самооборони» Володимир Федорок, який до речі навіть отримав поранення під час революційних подій у столиці.

Звичайно, я не закликаю забути ті криваві сторінки, пізніш має відбутися розслідування і мають бути покарані ті, на чиїй совісті лежить вина за убивство українців, як з одної так і з іншої сторони, адже ще не пройшло і 40 днів як загинули солдати чернігівського військової частини».

По закінченню зустрічі з бійцями представники «Народної самооборони» Володимир Федорок та Олексій Коновалов зустрілися із командуванням внутрішніх військ та отримали від них в подарунок книги де розповідається історія Внутрішніх військ.


Прес-служба Чернігівської обласної «Народної самооборони»

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.