Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:44:08

Міліція затримала злодія прямо в продуктовому кіоску

03.03.2014   10:32

Співробітники відділу державної служби охорони УМВС України в Чернігівській області «на гарячому» затримали 35-річного зловмисника, який обкрадав продуктові кіоски міста.

Як зазначив начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Вадим Парфентьєв, злодій потрапляв всередину, ламаючи ролети і віджимаючи двері. Чолов'яга викрадав не тільки гроші, а й каву, ковбаси та інші харчі.

В ході подальшої перевірки було встановлено, що зловмисник був раніше засуджений за аналогічні злочини, ніде не працював, вживав наркотики. Саме задля наркотиків він і обкрадав продовольчі кіоски, а товар продавав на ринку за заниженими цінами.

За словами Вадима Парфентьєва вночі 27 лютого в одному з продовольчих кіосків по вулиці Гагаріна спрацювала сигналізація. Тривожний сигнал надійшов на пульт державної служби охорони. Негайно на місце події виїхала група затримання ДСО, завдяки професійним діям бійців злодія вдалося затримати прямо в приміщенні кіоску.

На сьогоднішній день вже встановлена причетність цього чоловіка до 5 крадіжок, відносно крадія відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.