Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:29:57

Заборонені предмети, приховані в посилках і передачах, до засуджених Чернігівщини не потрапили

27.02.2014   12:03Агенцiя

Минулого тижня співробітники Чернігівського слідчого ізолятора, Прилуцької виховної колонії та Менської виправної колонії № 91 попередили спроби доставки заборонених предметів в зону, що охороняється.

В Чернігівському слідчому ізоляторі, під час догляду передачі, було виявлено натільну білизну, резинка якої була просочена невідомою рідиною коричневого кольору.

Громадянка, яка принесла передачу, не дочекавшись повного перегляду вмісту її, покинула приміщення, залишивши свій паспорт. По каналу 102 було викликано слідчо-оперативну групу Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області, де в присутності понятих проведено вилучення та документування даного факту.

В Менській виправній колонії № 91 під час видачі посилки, яка надійшла засудженому в шампуні ємністю 400 мл, було виявлено та вилучено речовину рослинного походження попередньо загорнуту у фольгу та обгорнуту поліетиленовою стрічкою.

Вилучені речовини направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області для проведення експертизи.

Ще один факт вилучення заборонених предметів в Чернігівському слідчому ізоляторі відбувся під час догляду передачі, яка надійшла засудженому від сестри. В пакунку з сухарями було виявлено та вилучено приблизно 200 грам сухих дріжджів.

В Прилуцькій виховній колонії, під час догляду посилки, в пляшці з-під шампуню були виявлені та вилучені гроші, які намагались передати засудженому прихованим шляхом.

За даними фактами були відкриті справи про адміністративні правопорушення за ознаками ст. 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини