Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:13:09

Правоохоронці Чернігівщини провели в останню путь свого товариша

22.02.2014   19:46Агенцiя

Правоохоронці Чернігівщини провели в останню путь свого товариша - міліціонера оперативного взводу роти міліції особливого призначення «Беркут» Зубка Володимира Валерійовича.


Він відійшов у вічність у 28 років. А попереду було все життя, яке він так любив, мріяв стати офіцером, навчався у Національній академії внутрішніх справ.

Але доля розпорядилася інакше. 18 лютого загін Чернігівського «Беркуту» був направлений в Київ для охорони громадського порядку. Володимир з товаришами ніс службу на вулиці Інститутській.

19 лютого старшому сержанту Зубку Володимиру Валерійовичу було присвоєне чергове спеціальне звання – прапорщик міліції. Але новенькі погони бійцю випало носити лише один день, бо 20 лютого куля снайпера пробила бронежилет і Володимир загинув від смертельного поранення.

Мати-вчителька втратила одного з трьох своїх дітей, яких вона ростила сама. У загиблого міліціонера залишилася доросла сестра і молодший брат.

Проводити земляка в останню дорогу вийшла вся Куликівка, друзі, знайомі. На похорони приїхали керівники УМВС України в Чернігівській області, колеги, ветерани органів внутрішніх справ.

Коротку, але яскраву біографію Володимира можна вмістити в декілька рядків - народився 18 травня  1985 року у селі Родниківка Уманського району Черкаської області, згодом сім’я переїхала на Чернігівщину й оселилася у Куликівці. Юнак закінчив місцеве училище, здобув професію електрозварника. Після служби у Збройних Силах України вирішив пов’язати свою долю з міліцією і 2006 року хлопчина одягнув форму.

Співробітники міліції згадують свого колегу лише з найкращої сторони, як старанного, дисциплінованого і сумлінного співробітника.

Пам'ять про загиблого міліціонера завжди залишиться в серцях рідних і близьких, побратимів і колег по службі.

УМВС України
в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.