Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:23:08

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.02.2014   10:16

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 20 лютого по 08 годину 21 лютого 2014 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 1 в житловому секторі та 5 інших. Загинула 1 людина.

1. Пожежа Ніжинський район, с. Хвилівка, СТ "Родничок" О 08 год. 36 хв. сталася пожежа дачного будинку Вогнем знищено покрівлю, перекриття та домашні речі, пошкоджено стіни. Ймовірна причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 50000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 50000 грн. На місці пожежі виявлено рештки тіла невстановленої особи.

2. Пожежа в житловому секторі Бобровицький район, с. Ярославка О 10 год. 05 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено веранду, пошкоджено перекриття на площі 15 кв. м. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 40000 грн.

3. Пожежа сміття м. Чернігів, вул. Воровського, 20 О 22 год. 20 хв. сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 3 кв. м. Ймовірна причина - підпал. Збитку не нанесено.

4. Пожежа сміття м. Чернігів, вул. Бєлінського, 3 О 23 год. 15 хв. сталася пожежа сміття на відкритій території на площі 3 кв. м. Ймовірна причина - підпал. Збитку не нанесено.

5. Пожежа м. Чернігів, вул. Шевченка, 29 У 00 год. 53 хв. сталася пожежа вхідних дверей офісного центру. Вогнем пошкоджено 1 кв. м дверей. Власник та збитки встановлюються. Ймовірна причина - підпал. Врятовано матеріальних цінностей на суму 150000 грн.

6. Пожежа Куликівський район, с. Горбове У 00 год. 55 хв. сталася пожежа неексплуатуємої господарчої будівлі. Власник встановлюється. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збиток - 4000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 20000 грн.


Інші повідомлення:

О 09 год. 30 хв. від чергового лінійного відділу міліції надійшло повідомлення про можливу наявність вибухового пристрою у вагонах електропотягу № 843 сполученням "Ніжин-Київ-Волинський", який знаходився на 12 колії Київського парку станції м. Ніжин. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалось відділення 16 ДПРЧ м. Ніжин (1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу). Затримка руху електропотягу склала 7 год. 30 хв.

Протягом доби техніка від ДП "Чернігівський облавтодор" для забезпечення транспортного сполучення на автошляхах області не залучалася. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини