Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:10:05

Вітаємо переможців-земляків у Всеукраїнському конкурсі "До чистих джерел" - 2013

08.02.2014   10:34Агенцiя

За повідомленням Міністерства екології та природних ресурсів України та Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» визначено переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» у 2013 році. В 7 категоріях Конкурсу взяли участь роботи 290 учасників з усієї України. Тому приємно відзначити, що серед такої великої кількості робіт є переможцями і представники Чернігівської області.

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації приєднується до привітань переможців Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел»:
- Чернігівську обласну організацію Всеукраїнської громадської організації «Товариство меліораторів та водогосподарників України» за роботу «Облаштування природного джерела «Стахорщина» - І місце в категорії «Інститути громадянського суспільства».

В категорії «Екологічні товариства і гуртки загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та позашкільних закладів»:
- Чернігівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 30 (керівник Білецька І.М.) за роботу «Молодь на захисті річки Десна» - І місце;
- Гурток «Юні екологи» Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 за роботу «Назавжди запам’ятай – бережи свій рідний край!» - ІІ місце;
- Учнів 6-го класу Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Варвинського району (керівник Бобров В.М.) за роботу «Розчищення Йонового джерела» - відзнака;
- Ворону Володимира Івановича за художню повість «Одвічний Дух Десни» - ІІ місце в категорії «Автори публікацій»;
- Алексейченко Т., Руденко Ю., 8-а клас Чернігівської ЗОШ № 28 (керівник Кулешина Г.В.) за роботу «Стрижень: минуле, сучасне, майбутнє» - відзнака в категорії «Окремі групи громадян, громадяни (індивідуальні учасники)».

Запрошуємо широкі верстви населення, всіх небайдужих до екологічного стану рідного краю до подальшого поліпшення стану водойм, річок та джерел Чернігівщини, раціонального, дбайливого ставлення до водних ресурсів області. Результати своєї роботи протягом 2014 року, узагальнені та оформлені, можуть отримати достойне місце у Всеукраїнському конкурсі «До чистих джерел».

 

Наталія Радченко, начальник відділу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.