Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:23:46

Ніжин потерпає від сміття

04.02.2014   11:33Агенцiя

Сміттєприймальникі завалені відходами, контейнери переповненні сміттям, собаки та криси ще на додаток дурний запах.

Така картина сьогодні по всьому місту. Комунальне підприємство ВУКГ не вивозить сміття. Власне, вони дотримались обіцянки, яку дали по закінченню сесійного засідання.

На самому ВУКГ кажуть, що це наслідок протистояння депутатських угрупувань. Протягом не менше, ніж пів року на підприємство немає надходжень. Комунальникі не можуть отримати кошти, які заробили.

Там впевнені, що комусь дуже вигідно знищити колись потужне комунальне підприємство і звісно, добряче на цьому погріти руки і власну кішеню.

Всі сміттєвози стали на ремонт. Всі машини давно вимотали свій ресурс. Самому молодому автомобілю 25 років. Ці машини, звісно, в авральному порядку ремонтують, але сьогодні машини не виїжджають.

Начальник підприємства каже, що один керівник тут нічого не зробить. Аби підняти підприємство, потрібна міцна співпраця влади і комунальників. Але такої на сьогодні немає.

Уездные новости

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини