Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:20:25

Чемпіони – сумлінні декларанти!

03.02.2014   17:19

Багаторазові переможці та призери чемпіонатів України з біатлону, учасники міжнародних змагань, майстри спорту України з біатлону Олексій Петренко, Сніжана Тісєєва, Анастасія Ничипоренко та кандидат у майстри спорту Крістіна Литвиненко завітали до Центру обслуговування платників Чернігівської ОДПІ та задекларували доходи, отримані у 2013 році.

Кожен з спортсменів здійснив свій індивідуальний внесок у добробут держави. Отже, чемпіони є взірцем для інших людей не тільки у спорті, а також у виконанні свого обов’язку перед державою.

«Ми багато виступаємо за кордоном, бачимо, як живуть у європейських країнах, тому вносимо свій внесок у добробут держави. Ми хочемо, щоб наша країна теж стала сильною та багатою». – зазначила майстер спорту з біатлону Сніжана Тісєєва. Приємно відзначити, що з року в рік біатлоністи сумлінно декларують доходи. Зокрема, подає приклад біатлоніст Олексій Петренко, який сам щороку подає декларацію та організував колег по команді.

Заслужений тренер України з біатлону Жанна Степанівна Зоц, яка виховує майбутніх чемпіонів, зазначила, високі досягнення у спортивних змаганнях неможливі без дотримання суворої дисципліни. Так само і сплата податків повинна бути здійснена сумлінно та у встановлені терміни. Держава дбає про фінансування та організацію спортивних змагань, спортсмени демонструють високі результати, захищають честь держави и на міжнародних змаганнях, займають призові місця.

Чернігівщина подарувала світу багато чудових біатлоністів, майстрів спорту зі світовим ім’ям. Зокрема, на чемпіонаті Європи з біатлону, який зараз триває у Чехії, вихованці Чернігівської школи СДЮШОР з лижних видів спорту впевнено завоювали 5 медалей. Приємно відзначити їх серед сумлінних декларантів, які завітають до Чернігівської ОДПІ у березні, після чемпіонатів України та світу.

Директор СДЮШОР з лижних видів спорту Віталій Серафімович Паршуков зазначив, що головні досягнення біатлоністів ще попереду, проте головне у своєму житті вони чітко усвідомили: треба бути свідомим громадянином з активною громадянською позицією, дотримуватись норм законодавства, щоденно дбати про добробут рідної краю, своєчасно декларуючи доходи та сплачуючи податки.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини