Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:12:48

Чернігів. Працювали злагоджено, сумлінно й відповідально

31.01.2014   13:57Агенцiя

28 січня відбулася розширена колегія Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, на якій ішлося про фінансово-господарську діяльність підприємств Чернігівського ОУЛМГ за 2013 рік.

У роботі колегії взяли участь директори, головні лісничі та голови профспілкових комітетів держлісгоспів.

З доповіддю, в якій аналізувалася діяльність сіверських лісівників у минулому році, виступив Валерій Лозицький, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

В обговоренні взяли слово: директор ДП «Остерське ЛГ» Юрій Кравчук, директор ДП «Корюківське ЛГ» Петро Погребняк, директор ДП «Прилуцьке ЛГ» Андрій Данько, а також голови профспілкових комітетів — Олександр Балабан (ДП «Ніжинське ЛГ» та Олександр Проява (ДП «Холминське ЛГ»).

На цій колегії групі лісівників було оголошено подяки та вручено грамоти і вимпели «Кращий за професією». Звичайно, всі відзначені отримали грошові премії.
• «Кращий керівник структурного підрозділу» — ПРИМАК Юрій Олексійович, лісничий Мринського лісництва державного підприємства «Ніжинське лісове господарство».
• «Кращий майстер» — РЕВКУН Олександр Ігорович, майстер лісу Чудівського лісництва державного підприємства «Добрянське лісове господарство».
• «Кращий робітник на лісосічних роботах» — АКУЛЕНКО Микола Павлович, звалювальник лісу Кіровського лісництва державного підприємства «Новгород-Сіверське лісове господарство».
• «Кращий робітник на лісогосподарських роботах» — ЖУРАВЛЬОВА Раїса Миколаївна, робітниця по догляду за лісовими культурами Остерського лісництва державного підприємства «Остерське лісове господарство».
• «Кращий водій на вивезенні деревини» — ПОТАШНИЙ Володимир Анатолійович, водій ремонтно-транспортного цеху державного підприємства «Корюківське лісове господарство».
• «Кращий тракторист-машиніст» — БІЛОУС Віктор Іванович, тракторист Машівського лісництва державного підприємства «Семенівське лісове господарство».
• «Кращий верстатник» — КУБРАК Анатолій Данилович, верстатник цеху переробки деревини державного підприємства «Холминське лісове господарство».

Після колегії відбулася прес-конференція начальника Чернігівського ОУЛМГ Валерія Лозицького для місцевих засобів масової інформації та центральних газет, акредитованих у Чернігівській області.


За повідомленням прес-служби Чернігівского ОУЛМГ

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.