Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:57:04

Міліціонери опікують маленького Іванка

30.01.2014   16:05

Міліціонери Бахмацького райвідділу УМВС в Чернігівській області виступили в ролі янголів-охоронців малюка, від якого відмовилася мама. І діти, й дорослі свято вірять, що якщо сильно чогось бажати, воно обов'язково справдиться. А якщо для матеріалізації заповітних бажань ще докласти певних зусиль, диво точно станеться.

Працівникам Бахмацької центральної районної лікарні було дуже приємно, що в ролі добрих чарівників виступили працівники Бахмацького райвідділу внутрішніх справ.

Міліціонери проявили небайдужість до долі маленького Іванка, який народився минулого року. Від хлопчика відмовилася мама, але шефи в погонах оточили малюка турботою, усіляко підтримують. Тож стало доброю традицією, що дитяче відділення Бахмацької райлікарні отримує подарунки від правоохоронців.

От і цього разу з подарунками до лікарні завітали начальник Бахмацького райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Ігор Антоненко та директор чернігівської фірми «СТВ-Чернігів» Марина Левченко. Гості привезли дитячому відділенню нові зручні ліжечка та такі необхідні засоби гігієни.

Завдяки небайдужості правоохоронців і підприємців сталося диво, адже маленький Іванко, яким опікувалися бахмацькі міліціонери, віднайшов нову родину. Начальник Бахмацького райвідділу внутрішніх справ Ігор Антоненко впевнений, що разом із небайдужими помічниками міліціонери допоможуть знайти нову сім'ю і маленькій Вікторії, яка теж залишилася без материнського піклування і на даний час перебуває в дитячому відділенні Бахмацької центральної районної лікарні.

Працівники Бахмацького райвідділу міліції завжди займають чітку громадянську позицію, наприклад, вони беруть участь у благодійних акціях по здачі крові тим, хто цього потребує. Так, 21 міліціонер райвідділу здав по 340 мілілітрів крові. Весь отриманий матеріал перейшов у розпорядження станції переливання крові і в подальшому буде використаний для лікування хворих дітей Бахмаччини.

Недарма в народі кажуть: "Роби добро і не згадуй про нього, воно до тебе стократ повернеться". Вдячні медики подякували благодійникам і побажали їм здоров'я, наснаги, витримки і терпіння на професійній ниві, щоб вони ще багато років дарували і примножували добро на українській землі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини