Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:32:23

В Чернігові міліція затримала чоловіка, який завдав ножових поранень трьом громадянам

20.01.2014   14:09

Звинувачуючи молоду співмешканку у всіх своїх бідах, зрілий чоловік завдав їй ножових поранень. В подальшому під руку різника потрапили знайомий жінки та її матір.

До Чернігівського міського відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення, що на сходовій клітині одного з будинків міста отримали ножові поранення молода жінка та її знайомий.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу. Потерпілими виявилися 30-річна жінка та її знайомий. З тяжкими тілесними ушкодженнями обох було направлено до міської лікарні. Міліція почала пошуки підозрюваного - колишнього співмешканця жінки, старшого від неї на 26 років.

Як з'ясували правоохоронці, через різницю у віці співмешканці то розходилися, то сходилися знову. Під час чергової спроби розпочати стосунки чоловік звинуватив співмешканку у невірності і наніс їй декілька ножових поранень. Зазнав травм і знайомий жінки, який кинувся захищати її від колишнього. Отримала ножові поранення і мати співмешканки, яку розлючений чоловік зустрів на вулиці. Врятували жінку випадкові перехожі та теплий одяг.

Як розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чернігівського міського відділу внутрішніх справ Вадим Парфентьєв, працівники міліції швидко встановили особу і місце проживання «різуна», але той вдома та у знайомих не з'являвся, а переховувався в різних кутках міста. Проаналізувавши біографію і психологічний портрет чоловіка, досвідчені оперативники були переконані, що колишній співмешканець скоро знову захоче зустрічі з колишньою співмешканкою. Міліціонери встановили цілодобове чергування біля будинку потерпілої. Це дало свій позитивний результат. Одного вечора «різун» знову там з'явився, після чого був затриманий оперативниками.

В ході подальшої перевірки оперативники встановили, що майже 20 років тому чоловік був тричі засуджений. Один раз у вигляді позбавлення волі строком на 6 років за... спричинення тілесних ушкоджень своїй нареченій! А після звільнення з місць позбавлення волі він із нею одружився. Добиваючись взаємності від жінки, він так і не розлучився з офіційною дружиною.

Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактами спричинення тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини