Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:00:16

"Чернігів" почав вчитися

17.01.2014   08:44Агенцiя

У з’єднаннях і військових частинах Збройних Сил України відбулися заходи, присвячені початку нового навчального року.

Розпочав навчання й екіпаж корабля Військово-Морських Сил Збройних Сил України морського тральщика «Чернігів». Заходи відкрило урочисте шикування особового складу та підняття Державного прапора та прапора ВМС ЗС України.

Минулий рік для моряків-«чернігівців» був досить напруженим. Екіпаж морського тральщика «Чернігів» взяв активну участь у міжнародних багатонаціональних навчаннях «Сі-бриз-2013», де виконував бойові завдання у складі тактичної групи, до якої також увійшли флагман українського Військово-Морського флоту фрегат «Гетьман Сагайдачний», великий десантний корабель «Констянтин Ольшанський», фрегат ВМС Румунії «Марашешті», катер ВМС Грузії “Сухумі”, ракетний катер ВМС Туреччини “Мелтем” та катер Державної прикордонної служби України.

Також екіпаж виконав заходи інтенсивного періоду навчання, здійснив тривале несення бойової служби у морській економічній зоні України, виконав завдання в рамках антитерористичної операції «Чорноморська гармонія», провів серію тренувальних виходів з бази, виконавши в морі різноманітні бойові вправи, та здійснював бойове чергування в системі протиповітряної оборони.

- В ході минулого навчального року моряки «Чернігова» виявили високий рівень професійної підготовки і боєготовності завдяки чому й отримали від командування позитивні оцінки, - повідомив заступник командира морського тральщика «Чернігів» з виховної роботи капітан-лейтенант Олександр Сікальчук.

За словами командування морського тральщика «Чернігів» у 2014 році на них чекає виконання низки відповідальних завдань, серед яких серії інтенсивних тренувань на базі, участь у масштабних навчаннях та довгострокове несення бойової служби в морі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини