Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:27:06

Настання Нового року Чернігівщина відзначила спокійно

01.01.2014   14:21

Традиційно правоохоронці Чернігівщини зустріли Новий Рік на посиленому варіанті несення служби. Це й відіграло значну роль у тому, що новорічна ніч, як в обласному центрі, так і взагалі по області минула спокійно. Спільні та грамотно скоординовані дії правоохоронців Чернігівщини забезпечили святкування Нового Року громадянам без значних порушень громадського порядку.

Впродовж останньої передноворічної доби органами внутрішніх справ області розкрито 17 злочинів. За порушення громадського порядку в Чернігівській області складено 43 адмінпротоколів. Співробітниками ДАІ області виявлено 110 порушень Правил дорожнього руху, в тому числі за управління автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння 17 водії.

В новорічну ніч спокій Чернігівців та жителів області охороняли більше 700 міліціонерів. Цього року, на відміну від двох попередніх, бажаючих прогулятися до головної ялинки області виявилося більше, і протягом перших годин 2014-го року на Красній площі побувало до пів тисячі жителів обласного центру та гостей міста.

Грубих порушень громадського порядку допущено не було. Новорічна ніч пройшла спокійно. Посилене несення служби працівниками міліції Чернігівщини триватиме й надалі, аж до завершення найвизначніших зимових свят.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини