Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:20:35

Чернігівський благодійний аукціон побачень завершився

27.12.2013   11:17Агенцiя

У Чернігові добіг кінця аукціон побачень, організатором якого вже третій рік поспіль є ЧОО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу».

Відомі політики, бізнесмени, журналісти, артисти, гарні дівчата і хлопці продавали побачення з собою з благодійною метою - допомогти реанімаційному відділенню Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Напередодні Нового року, 26 грудня, організатором благодійного аукціону Романовою Тетяною було куплено і передано різного типу медичне обладнання для реанімаційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні:
-    Ваги електронні для новонароджених, к-сть 3шт.
Вартість: 1800 грн
-    Фіброоптичний прямий клинок, к-сть 2 шт
Вартість: 3200 грн
-    Мішок АМБУ багаторазовий силіконовий для новонароджених, кол.-во 4 шт
Вартість: 2362 грн
-    Відсмоктування медичний "Біомед", к-сть 1 шт.
Вартість: 1105 грн / шт.
-    Датчик потоку -1 шт. для апарата ШВЛ "Bear CUP 750 PSV".
Вартість: 1800 грн

Це список того, чого постійно бракує або зовсім не має у дитячій лікарні, та на сьогодні є дуже необхідним обладнанням для дитячої реанімації. Всі документи, підтверджуючі купівлю обладнання і його передачу, викладені у групі аукціону у соц. мережах і на самій сторінці аукціону.

Сам благодійний аукціон тривав протягом всього листопада. Участь у аукціоні взяло близько 180 осіб, серед яких були як звичайні чернігівці, так і відомі в місті люди. Серед них: політики, бізнесмени, громадські діячі, шоумени, блогери. За підсумками цьогорічного аукціону було зібрано 10 267 грн. «Деякі ставки в результаті виявились несправжніми, а деякі навіть відмовилися від своїх ставок, тому і зібрана сума в результаті дещо менша в порівнянні з сумарною на Інтернет-сайті. Але більшість гроші внесли, - розповіла організатор аукціону Тетяна Романова. - Натомість вони отримали телефони лотів і можливість домовитися про побачення».

Найбільшу суму заплатили за народного депутата Олега Ляшка - 1500 грн і за Романову Тетяну - 1200 грн.
Висловлюємо щиру вдячність партнерам благодійного аукціону «Купи зустріч»: інтернет - магазину korobok.net.ua і міській кав’ярні «Шарлотка».

Інформаційним партнерам: телеканалу «Дитинець», порталу Чернігова, Чернігівській загальнополітичній газеті Високий вал, сайту ПіК, інформ-агенції «Чернігівський монітор», експертному клубу «Чиста політика» , Чернігівському суспільно-інформаційному часопису  «Північний вектор» , Інформаційному порталу «4erngiv.info» , Інформаційно-аналітичному порталу «Поліс: Політика і суспільство»  і Чернігівській обласній газеті «Дитинець».

Окрім цього висловлюємо особисту подяку всім учасникам аукціону. Саме завдяки Вам діти, що потребують допомоги -  таки отримали її.

Прес-служба ЧОО ВМГО
«Молодь Демократичного Альянсу»

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини