Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:58:36

Міліцейські експерти очима дітей

20.12.2013   08:35

Напередодні Дня міліції в НДЕКЦ при УМВС України в Чернігівській області було проведено конкурс дитячого малюнку «Міліція очима дітей». 18 листопада 2013 року співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області завітали до вихованців Чернігівської дитячої художньої школи.

Під час зустрічі діти ознайомилися зі службовою діяльністю експертної служби міліції.

Найбільше захоплення в учнів школи викликала розповідь експертів вибухотехнічної служби про особливості своєї роботи, яка супроводжувалася демонстрацією макетів вибухових пристроїв, мін, гранат. Уважно та з непідробною цікавістю діти слухали про заходи безпеки при поводженні з петардами, хлопавками та бенгальськими вогнями.

Наприкінці заходу міліціонери запропонували учням взяти участь в конкурсі дитячого малюнку. Наприкінці листопада більше двадцяти творчих робіт демонструвалися в приміщенні НДЕКЦ при УМВС.

Після тривалого та досить жвавого обговорення кожної з робіт, журі визначило найкращі малюнки. При їх оцінці враховувався вік дитини, зверталася увага не тільки на якість та оформлення твору, але й на його сучасність, оригінальність, зміст та повноту розкриття теми. Переможцем конкурсу обрано малюнок «Дослідження слідів» 10-річної Лілії Гаєвої. ІІ місце отримала 17-річна Валерія Мороз за малюнок «Вони забезпечують нам безпечне життя».

Почесне ІІІ місце поділили 6-річний Артур Ткач з малюнком «Експерти на виклику» та 7-річна Ангеліна Руденок з малюнком «Обираємо краще майбутнє».

Підсумовуючи результати конкурсу, начальник НДЕКЦ при УМВС в області Володимир Журавель сказав: «Колективу криміналістичного центру сподобалися творчі задуми дітей, їх позитивне сприйняття правозахисної ролі міліції в суспільстві. Напередодні Новорічних свят бажаю всім дітям гарних оцінок у школі, любові та тепла у родинах, подальшого творчого розвитку, позитивних емоцій, посмішок та здійснення всіх бажань».

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини