Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:22:24

Самовільно встановленні дорожні знаки та стовпи на Пухова демонтували аж 2 рази

19.12.2013   12:04Агенцiя

Після демонтажу незаконно встановленого дорожнього знаку 5.29.1 ПДР (тупик) та вкопаних в дорогу стовпців по вулиці Пухова, мешканці знову поставили перешкоду на дорозі. Після чого, відбувся повторний демонтаж і роз’яснююча бесіда серед мешканців.

В грудні минулого року до комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради звернулися мешканці вулиці Пухова. Які скаржилися, що мешканцями цієї ж вулиці самовільно був встановлений дорожній знак 5.29. 1 ПДР (тупик) та вкопані в дорогу стовпці, які обмежували рух транспорту.

Комунальне підприємство звернулося за роз’ясненням ситуації до ВДАІ ЧМВ УМВС України в Чернігівській області. Які повідомили, що даний дорожній знак та вкопані стовпці встановлені незаконно та будь-яких погоджень чи дозволів від Державтоінспекції не отримали.

Дане питання було винесено на засідання постійно діючої комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в місті. Заслухавши інформацію та обговоривши дане питання присутніми колегіально вирішено: дати згоду комунальному підприємству «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради на зняття дорожніх знаків 5.29.1. «Тупик» на ділянці вулиці Пухова, від вул. Шевченка до вул. Одинцова та демонтаж конструкцій, що перешкоджають наскрізному проїзду біля будинку по вул. Пухова.

І вже в 2013 році працівники підприємства з залученням спецтехніки демонтували дорожній знак 5.29.1. ПДР (тупик) та бетонні стовпи.
Але це не стало на заваді мешканцям, щоб знову самовільно встановити бетоні стовпи на цій же ділянці. Однак, фахівці комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради відреагували. І вже на початку поточного місяця стовпи були демонтовані, а серед мешканців проведена роз’яснююча бесіда.
Цю ситуацію прокоментував керівник КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Артем Стах.

«Нажаль, мешканці вулиці Пухова, які самовільно встановили дорожній знак та стовпи, не подумали про інших. Адже ні швидка допомога, ні аварійні служби не могли дістатися до найближчих будинків. Тому і довелося проводити демонтаж конструкцій» - зауважив Стах.

Прес-служба КП«Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини