Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:39:31

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

14.12.2013   13:17

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 13 грудня по 08 годину 14 грудня 2013 року

МНС

МНС

Протягом доби зареєстровано 6 пожеж, з яких 1 на об'єкті та 5 в житловому секторі.

1.Пожежа на об'єкті Козелецький район, с. Карпилівка 13.12.2013 року о 07 год. 44 хв. на території ТОВ "ЄКО Вітан" сталася пожежа в приміщенні цеху по обробці деревини Вогнем знищено покрівлю, перекриття, деревообробний станок та готову продукцію. Збитки встановлюються. Ймовірна причина - підпал. Врятовано матеріальних цінностей на суму 200 000 грн.

2.Пожежа в житловому секторі Куликівський район, с. Бакланова Муравейка О 10 год. 16 хв. сталася пожежа житлового будинку . Вогнем пошкоджено стіну на площі 1,5 кв.м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювального котла. Збиток - 1000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 110 000 грн.

3.Пожежа а житловому секторі м. Чернігів, вул. Мстиславська О 15 год. 15 хв. в 5-ти поверховому житловому будинку сталася пожежа вхідних дверей квартири. Вогнем пошкоджено облицювання дверей. Ймовірна причина - підпал. Збитку не нанесено. Врятовано матеріальних цінностей на суму 15 000 грн.

4. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, смт Седнів О 17 год. 27 хв. сталася пожежа господарчої будівлі . Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно, пошкоджено стіни. Причина - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів. Збиток - 90 000 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 10 000 грн.

5. Пожежа в житловому секторі Чернігівський район, с. Шевченко О 18 год. 24 хв. сталася пожежа житлового будинку . Вогнем пошкоджено стіну на площі 4 кв.м. Причина - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні опалювальної печі. Збиток - 500 грн. Врятовано матеріальних цінностей на суму 80 000 грн.

6. Пожежа в житловому секторі Прилуцький район, с. Дідовці О 02 год. 00 хв. сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено майно. Причина та збитки встановлюються. Врятовано матеріальних цінностей на суму 130 000 грн.

Події на водних об'єктах:

12.12.2013 року близько 17 год. 05 хв. в ставку с. Стольне, Менського району, місцевими жителями було виявлено та піднято на поверхню тіло чоловіка. Причина смерті встановлюється.


Виявлення та знищення ВНП

Протягом доби не зареєстровано.


Інші повідомлення:

В звязку з льодоходом по р. Десна залишається розведеним понтонний міст в м. Новгород-Сіверський, внаслідок чого ускладнено автотранспортне сполучення між м. Новгород-Сіверський та с. Бирине, с. Прокопівка с. Підгірне, Новгород-Сіверського району. Транспортне сполучення здійснюється через Сумську область.
Протягом чергової доби для забезпечення транспортного сполучення на дорогах у Чернігівській області від ДП "Чернігівський облавтодор" було задіяно 10 одиниць спеціальної техніки та 16 працівників. Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

О 20 год. 34 хв. в м. Чернігові, по вул. Ушинського на території КЕП "Чернігівська ТЕЦ ТОВ "Фірма ТехНова" внаслідок виходу з ладу багерного насосу сталося підтоплення в теплотурбинному цеху. Для надання допомоги залучалося відділення АРЧ АРЗ СП на автомобілі АРА-М.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини