Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:04:53

Твори добро на радість людям!

14.12.2013   10:54Агенцiя

Багато років поспіль у Чернігівському інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом існує славна традиція – допомагати тим, хто потребує турботи та уваги.

Чиновники різних рівнів дуже багато уваги приділяють необхідності вирішення соціальних проблем, але на практиці мало що виконується.

Своїм прикладом студенти нашого вузу хочуть звернути увагу на проблеми соціального захисту малозабезпечених верств населення міста Чернігова. 12 грудня 2013 року студенти, викладачі та співробітники взяли активну участь у проведенні благодійної акції «Студенти ЧІ МАУП – людям з обмеженими фізичними можливостями».

Згідно з даними територіального центру соціального обслуговування Деснянської районної ради у м. Чернігові адресну допомогу у вигляді продуктових пакетів отримали відповідно до списку такі підопічні центру:
1. Горбатенко Наталія Іванівна
2. Іванов Петро Олексійович
3. Литвинов Петро Миколайович
4. Настаченко Марія Сидорівна
5. Луценко Марія Андріївна
6. Сізов Сергій Євгенович


Прес-служба ЧІ МАУП

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини