Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:12:27

Понад 270 звернень розглянуто з проблем благоустрою міста

07.12.2013   12:27Агенцiя

Питання благоустрою міста перебуває під постійним контролем комунального підприємства міської ради «Дільниця з контролю за благоустроєм міста».

Звернення депутатів та посадових осіб міської ради, а також повідомлення мешканців міста 100 відсотків розглядаються та виконуються працівниками підприємства у встановлені терміни. В Дільниці працює 2 мобільні бригади, які здійснюють постійний контроль.
Всього за поточний рік розглянуто понад 270 звернень. Стосовно яких і були вжиті відповідні заходи.

Слід відмітити, що комунальному підприємству було б важко працювати без допомоги мешканці міста, які повідомляють про порушення. Працівники Дільниці одразу реагують на повідомлення і виявляють проблему. Після чого проводять бесіду з заявником, розбираються у ситуації і вживають відповідні заходи до порушників.

Робота служби з контролю за благоустроєм та екологічною безпекою міста спрямована не на технічне складання протоколів, а в першу чергу на досягнення результату з реального усунення порушень. При виявленні порушення завжди пропонується винним особам добровільно усунути наслідки порушення – виноситься приписи та визначається термін усунення. І лише при відмові виконати приписи, при неможливості усунення порушень складається протокол і направляється на розгляд адміністративних комісій районних рад, у засіданнях яких бере безпосередньо участь порушник. Так, для громадян міста сума штрафу складає до 1360 гривень, для посадових осіб та фізичних осіб підприємців до 1700 гривень.

Комунальне підприємство міської ради «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» звертається до всіх небайдужих, якщо бачите незаконне розміщення реклами, чи то знищення зелених насадження, чи проведення земельних робіт – телефонуйте на гарячу лінію: 97-47-45, 91-51-51 та 4-33-60.


Прес-служба КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини