Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:02:25

Територіальне управління “Північ” завершило осінню призовну кампанію, призвавши до лав Збройних Сил та інших військових формувань України 3 тисяч осіб

25.11.2013   12:16

В обласних військових комісаріатах, що підпорядковуються Територіальному управлінню “Північ” Сухопутних військ ЗС України, завершився цьогорічний осінній призов громадян до лав Збройних Сил та інших силових структур України.

За словами начальника центру особового складу Територіального управління “Північ” полковника Ігоря Тищенка, під час призовної кампанії «Осінь–2013» обласними військовими комісаріатами було призвано 3 тисячі осіб. З них до Збройних Сил України було призвано 1.616, до Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України – 1.084 та Державної спеціальної служби транспорту – 300 юнаків.

– Військові комісаріати, завдання виконали в повному обсязі. Ми відібрали тих, хто дійсно бажав служити у війську, – зазначив полковник Ігор Тищенко.

Керівник центру особового складу органу військового управління відзначив злагоджену роботу під час призову колективів Харківського, Житомирського та Київського обласних військових комісаріатів. Саме вони відправили у війська найбільшу кількість призовників з областей що входять до зони відповідальності Територіального управління «Північ».

Крім того, полковник Ігор Тищенко відзначив відмінну роботу офіцерів, якi безпосередньо відповідали за призов. Серед кращих він назвав полковника Юрія Калгушкіна, підполковників Дмитра Гедза, Василя Лисенка, Сергія Бойка, Сергія Шатило та Віктора Лузана, майорів Станіслава Булаву, В’ячеслава  Сацюка, Олексія Костіна та Олексія Юрчука.

З метою навчання та виховання молодого поповнення, збереження життя і здоров’я юнаків, запобігання правопорушенням полковник Ігор Тищенко звернув увагу офіцерів, що відповідають за призов, на необхідність тримати на контролі діяльність всіх підрозділів, де проходитимуть службу юнаки, призвані підпорядкованими комісаріатами.

Загалом, під час весняної та осінньої призовних кампаній у 2013 році, підпорядкованими обласними та районними військовими комісаріатами Північної України на строкову військову службу призвано близько 7 тисяч юнаків.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини