Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:05:23

Щоб наряд правоохоронців приїхав якнайшвидше

29.10.2013   13:40

Невід’ємною частиною більшості розважальних закладів є кнопка термінового виклику міліції. За допомогою даної кнопки Ви можете швидко, а найголовніше – непомітно викликати озброєний наряд міліції.

У більшості випадків тривожні кнопки рятують власників від масштабних збитків через пограбування, хуліганські дії, пошкодження майна тощо.
Отримавши “тривожний виклик”, оператор пульту централізованого спостереження негайно скеровує найближчий наряд групи затримання (зазвичай він складається з трьох держохоронців).

Як правило, достатньо лише 3-4 хвилини, і озброєний наряд групи затримання прибуде на місце, а отже – протиправні діяння зводяться нанівець.

З метою більш активної участі громадян у профілактиці злочинності Управління Державної служби охорони запроваджує ряд заходів щодо припинення злочинів та правопорушень у громадських місяцях, надання своєчасної і дієвої допомоги населенню.

В ХХІ столітті вже немає необхідності бігти в найближчий відділ міліції, щоб сповіщати правоохоронців про вчинення протиправних діянь, свідком чи безпосереднім учасником яких ви стали. Сьогодні існує реальна можливість негайно викликати наряд міліції за допомогою систем тривожної сигналізації, встановлених на об’єктах, що охороняються ДСО.

Знайти цю тривожну кнопку можна за спеціальними вказівниками – наклейками з написом “Терміновий виклик міліції”, які розташовані в громадських місцях та місцях масового скупчення людей.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за телефонами 0 800 502-220, 0 800 211-000, 699-292. Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини