Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:06:38

Побували на будівництві каплички і підбили підсумки зробленого за 9 місяців

26.10.2013   12:28Агенцiя

25 жовтня відбулася колегія Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Розпочався цей захід нетрадиційно: всі його учасники зібралися у Краснянському лісництві Чернігівського держлісгоспу, де завершувалося будівництво каплички, яка споруджувалася на кошти лісівників Сіверщини. Якраз напередодні колегії на капличці було встановлено позолочений купол, привезений з Києво-Печерської лаври.

Кожен з директорів лісогосподарських підприємств висадив тут вирощену у своєму господарстві тую. Стрункі деревця заввишки 1 метр радували зір своєю красою.

 

А освятиться капличка 19 грудня, на Святого Миколая-Чудотворця…

Додали доброго настрою усім присутнім і оглядини помешкання, в якому незабаром буде створено Музей лісу Чернігівського ОУЛМГ.

Начальник облуправління Валерій Лозицький, сказав, передаючи загальний настрій: "Хто не знає своєї історії, свого минулого, той не зможе впевнено будувати й своє майбутнє".

Згодом учасники колегії прибули на засідання до актової зали Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Його відкрив і провів Валерій Лозицький. Ішлося про фінансово-господарську діяльність підприємств облуправління за 9 місяців нинішнього року та підбивалися підсумки обласного змагання серед колективів держлісгоспів за ІІІ-й квартал. У вступному слові Валерій Григорович проаналізував роботу чернігівських лісівників за минулий період і відмітив, що всі лісогосподарські підприємства виконали намічені завдання.

З доповіддю виступив Володимир Полубень, начальник фінансово-економічного відділу облуправління. Він, зокрема, підкреслив: за 9 місяців було реалізовано переробленої продукції на суму 271 633, 0 тис. грн. ( Темп росту складає 104,4%). У порівнянні з минулорічним періодом спостерігається зростання.

Середньомісячна заробітна плата штатних працівників підприємств за цей час становить 2 958,60 грн.

Протягом 9-ти місяців було сплачено поточних податків та обов'язкових платежів до бюджетів 37 895,4 тис. грн. (103,2%), в тому числі до державного - 22 987,2 тис. грн. (102,6%) та місцевого -14 908,2 тис. грн. (104,0%). До Пенсійного фонду (єдиний соціальний внесок) від лісівників надійшло 32 063,8 тис. грн.

Після аналітичної доповіді Володимира Полубня відбулася приємна подія - нагородження лідерів ІІІ-го кварталу. Перехідний кубок переможця залишився у колективу Холминського лісогосподарського підприємства (директор Олександр Демченко). ІІ-е місце посів Добрянський держлісгосп (директор Іван Горохівський), а на ІІІ-ому - ДП "Остерське лісове господарство" (директор Юрій Кравчук).

Переможці отримали вимпели та грошові премії.

На колегії розглядалася низка й інших питань.

Про ефективність використання лісосировинних ресурсів доповідав Петро Приходько, начальник відділу лісосировинних ресурсів. Стан підготовки підприємств до роботи в осінньо-зимовий період висвітлив головний спеціаліст відділу лісосировинних ресурсів Володимир Кирієнко. А про кадрове забезпечення галузі проінформував Сергій Мехед, спеціаліст з кадрової роботи та державної служби.

Микола Тищенко, Чернігівське ОУЛМГ

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.